Vedetele


O dimineata putin racoroasa , ma asez la pc, iau cafeaua, deschid YouTube si incep a cauta o melodie, dar inainte apas pe butonul de tendinte, sa vad ce mai e nou .

„Am crezut ca e o gluma la inceput dar am observat ca nu e si fenomenul continua „

Sa detaliem:

Pe primul loc J’ador urmatoarele 3: Carmen de la Salciua , Culita Sterp , Nicolas Sax .

Ce vreau sa spun este faptul ca Romania devine tara semi -vedetelor ,manelistilor si a subculturii.

Nu am nimic cu fenomenul manelelor, dar nu este posibil ca doar acest fenomen sa iasa in fata si oamenii adevarati sa fie dati uitarii.

Totul a inceput de la telviziuni care nu fac altceva decat sa ia niste oameni simpli la inceput si prin anumite artificii si regii sa-i transforme in vedete( Puterea Dragostei, Like A Star ) , care dupa finalul acestor emisiuni raman cu cateva sute de mi de urmaritori pe social media, dar uita un lucru foarte important sa vorbesca corect nu ca pe facebook sau instagram pentru ca sunt urmariti de viitoarele generatii , care nu fac altceva decat sa copieze cea ce vad la ei.

Acest fenomen va adanci si mai mult incultura pacat .”Romania trezeste-te”

Publicitate

17 răspunsuri la “Vedetele”

  1. Valentin, in momentul in care „Danela” Crudu, Bianca Dragusanu, Andreea Tonciu si alte asemenatoare, Vika, se bucura de atat de multa apreciere, asta e nivelul cultural al unora. N-ai ce sa le ceri. Sa fii sigur ca oamenii adevarati, cum ii numesti tu, valorile acestui neam, nu vor fi dati uitarii. Indiferent ca e vorba de artisti, de actori ,de sportivi. Copiii din ziua de azi, nu toti, dar multi dintre ei, au modele sanatoase de viata. Iar asta nu poate fi decat benefic.

    Apreciat de 1 persoană

  2. ”Devine” ? Eram eu mic, atunci cand (azi) marele deontolog Florin Calinescu lansa la TV ”vine politia si-mi ia toata marfa”. Prosteala mediatica a Romaniei a inceput de prin…1998.. Dan Diaconescu si nu numai, a facut milioane din prostie.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Am devenit mai toleranta si anume nu fac analize doar ascult si vizionez ce imi place. Faptul ca este mediatizat tot ce este îndoielnic și scandalos se datorează doar faptului ca se vinde foarte bine. Asta isi doreste publicul. Daca cultura si calitatea ar fi adus rating aceste personaje nu ar fi avut ce cauta nici unde. Dar ele vand excelent!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: