Wonder ( Minunea )

Filmul spune  povestea familiei Pullman   .Acestia au doi  copii pe Auggie si pe Via.

Fiecare incepe un nou an scolar  cu schimbari pe care abia le observa.

Auggie  are 10 ani  si s-a nascut cu  o malmormatie  la nivelul  fetei .(pasionat de Star Wars  si  de spatiul cosmic  baiatul poarta  aproape in permanenta o casca de astronaut primita  cadou  de la prietena surorii sale pentru a ascunde malformatia  ) . 24862450_166189254114796_2760706942600263102_n Parintii decid ca odata cu trecerea in  clasa a 5-a sa il inscrie pe Auggie la  o scoala normala .

Acest lucru aduce  neliniste  in familie.

La scoala baiatul face cunostinta cu un grup  format din 3 baieti   care la inceput i pun bete in  roate  baietelului  razand  de aspectul sau.

Cu timpul  unul dintre baietii grupuilui  Jack  i castiga  simpatia lui Auggie  si  se imprietenesc .Julian  liderul grupuilui   care il  considera pe Auggie hidos  incarca sa strice lucrurile  si sa il castige pe Jack   din nou de partea lui .

Halloween-ul  se apropie  si Auggie se simte pentru prima data  acceptat ,doar  ca Jack  de dragul grupului  sustine  ca nu e prieten  cu Auggie  si ca totul a fost o pefacatorie .Auggie aude cnversatia  baietiilor si se indeparteaza de Jack pentru o perioada .

In vacanta de craciun  Auggie se imprieteneste  cu Summer o colega de clasa  timida  si care incerca sa repare relatia  de prietenie dintre Auggie si Jack .

Neavand curajul sa i ceara scuze lui Auggie  fata in fata baiatul o face prin intermediul jocului online pe care cei doi il juca  si astfel reuseste sa se impace cu Jack

La scoala  se  desfasoara un proiect la care Jack decide sa  fie  coleg cu Auggie  lucru care il infurie pe Julian .Acesta il persecuta din nou pe   Auggie iar directorul  scolii ia masuri  i chiama  pe parintii baiatului si i interzice sa participe la excursia care  urma sa aiba loc

In excursie Auggie prinde  si mai multa incredere in el .reuseste sa faca fata  unei altercatii  cu baietii de clasa a 7-a.

via  sora  lui Auggie incepe si ea un nou an scolar , dar este foarte suparata  pe  faptul  ca parintii ei sunt concentrati pe Auggie  si pe  modul lui de integrare .

Aceasta  face cunostinta  cu un  baiat  pasionat de vioara  singur la parinti.

Incercand sa impresioneze   i spune  ca si ea e singura la parinti .

Baiatul i castiga repede  simpatia  fetei  iar acesta il invita acasa la ea si  astefl face cunostinta cu fratele ei .

La scoala  se dasfasoara  o piesa de teatru in care rolul principal  este jucat de prietena  ei  din copilarie(  odata  cu  vacata de vara se angajaza  intr.o tabara   datorita problemelor familiale unde   devine populara ) indepartandu-se de Via.

Simtindu-se  ignorata si vazand  ca  Via are  sustinere  din partea familiei

si  ea nu are  incearca sa repare trecutul  oferindu-i Viei  rolul principal   in locul ei

Lucrurile merg bine si familia isi recapata suful si increderea  iar Auggie primeste chiar un premiu la finalul  clasei a 5a

concluzie: Nu judeca omul dupa aspect  ,ci dupa sufletul si capacitatiile sale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s