Shape of water (forma apei)

22519951_1984171331872256_6109947519932148293_oCuriozitatea si numeroasele premii m-au facut sa urmaresc acest film regizat de Guillermo  Del  Toro.

Filmul incepe cu Elisa ( Sally Hawkins)o  fata nascuta surdo-muta  care  il are ca  prieten pe vecinul ei ( Giles  ).Ea lucreaza  ca femeie de serviciu la un laborator de experimente  alaturi de Zelda ( Octavia Spencer  )colega ei care vorbeste vulgar si se plange de viata pe care o are alaturi de sotul ei plictisitor.Intr.o zi la laborator este adus „Cobaiul ” o creatura descoperita de colonelul Richard .

Elisa descopera din intamplare cobaiul ,dar si comportamentul colonelul  . Iar in urma unei altercatii  cu cobaiul acesta ramane fara doua degete .

Zile trec iar Elisa se ataseaza tot mai mult de cobai( aceasta  reuseste sa comunice prin semne cu el) Trimisul Sovieticilor Dimitri are misiunea la comanda colonelului  sa disece cobaiul.Afland asta Elisa Impreuna Cu Dimitri si Giles  reusesc sa aduca in casa ei,creatura care la inceput este salbatica (mananca pisica acesteia pe nume Pandora ) dar, nevrand sa renunte Elisa reuseste sa se intelaga cu cobaiul si face chiar si dragoste cu acesta(scena explicita).Timpul trece iar Elisa cauta un plan de eliberare in mare a cobaiului. . Planul este aflat  in ultimul moment colonelul  o impusca pe acesta dar ,si pe amfibian .Cobaiul avea un secret se putea regenera ,astfel o ia pe Elisa in mare si traiesc  fericiti.

6 gânduri despre „Shape of water (forma apei)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s